Καλώς ήρθατε!

 

Σας καλωσορίζουμε στο κέντρο χειροθεραπείας-φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης και αξιολόγησης αθλητών, SportsPhysio.To κέντρο μας λειτουργεί από το 2006 και εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος ασθενών και αθλητών που αντιμετωπίζουν προβλήματα πόνου που οφείλονται σε μυοσκελετικές παθήσεις και κακώσεις η αθλητικούς τραυματισμούς.

    

     


Μιχάλης Σιούλης ΜΤ, PTMTT

Χειροθεραπευτής – Φυσικοθεραπευτής - Medical Training Therapist

  • Αποφοίτησε από το Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης του τμήματος Φυσικοθεραπείας το 2003, με βαθμό πτυχίου 8,2 και ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

  • Απέκτησε τον τίτλο του MIDTERM - OMT το 2008, από τον πανελλήνιο σύλλογο χειροθεραπευτών Ελλάδος όπου είναι και τακτικό μέλος του.

  • Πιστοποιήθηκε το 2012 με τον τίτλο του εξειδικευμένου βελονιστή στον μυοσκελετικό πόνο από την Ελληνική εταιρία αλγολογίας (ΕΦΕΑ).

  • Απέκτησε τον τίτλο του Medical Training Therapist το 2015 από την International Academy of Medical Education – Sports Traumatology.

  • Είναι μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας KinsesioTaping.

  • Από το 2017 αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και είναι ενεργό μέλος της ICA (παγκόσμιας ομοσπονδίας Cutmen).

Παρακολουθεί και εξελίσσει συνεχώς τις γνώσεις του στην φυσικοθεραπεία, στην χειροθεραπεία, το rehabilitation strategy και σε νέες μεθόδους εξάλειψης του πόνου με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα στους ασθενείς και αθλητές του κέντρου μας.
 

H ενασχόληση του από μικρός σαν αθλητής και η αγάπη του για τα μαχητικά αθλήματα τον οδήγησε στο να εξειδικευτεί στους αθλητικούς τραυματισμούς.
 

Αποτέλεσμα της εξειδίκευσης του η συνεργασία με κορυφαίους συλλόγους και παγκόσμιους πρωταθλητές της χώρα μας όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης και Μιχάλης Αρναούτης.
 

Έχει επιλέξει για συνεργάτες και βοηθούς φυσικοθεραπείας πρώτα και πάνω απ’ όλα αξιόλογους χαρακτήρες και μαζί συνθέτουν μια ομάδα που εξυπηρετεί πλήθος ασθενών και αθλητών με άριστα αποτελέσματα.


 

Οι συνεργάτες του Μιχάλη Σιούλη:

    

     

Ελένη Ελληνοπούλου

Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

Αποφοίτησε από το Αττικό Κολλέγιο (HNDHigher National Diploma Program in assistant Physiotherapy (Cambridge Regional College)

    

     

    

Xριστίνα Μπάλτσα

Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

Αποφοίτησε από το ΙΕΚ Ν.Ιωνίας με την ειδικότητα βοηθού φυσικοθεραπείας